HNV - Hrvatsko nacionalno vijeće republike Srbije  
   HRVATSKO NACIONALNO VIJEĆE U REPUBLICI SRBIJI 18. srpanj 2019. godine    


Broj posjeta: 789951


Arhiva aktualnosti   

Aktualnosti za mjesec veljača   

| 09.02.2016.
Prelo mladeži
 
Prelo mladeži Prelo mladeži u organizaciji Udruženja mladih «Hrvatski majur» te restorana «Dukat», održano je u petak, 5. veljače u navedenom restoranu...

Prema navodima Press službe Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini, u nazočnosti više od 300 mladih iz cijele Vojvodine (Petrovaradin, Srijemska Mitrovica, Golubinci, Šid, Novi Sad, Bač, Vajska, Plavna, Sonta, Sombor, Monoštor, Tavnakut, Đurđin, Mala Bosna, Žednik, Bikovo i Subotica), Prelo mladeži je u ime glavnog pokrovitelja – Grada Zagreba i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića – otvorila posebna savjetnica gradonačelnika Zagreba Biserka Butković.
Sudionike Prela mladeži pozdravio je u ime organizatora predsjednik Udruge mladih «Hrvatski majur» Mladen Petreš, a nazočnima su se obratili i predsjednik Hrvatskoga nacionalnog vijeća dr. sc. Slaven Bačić, te predsjednik DSHV-a Tomislav Žigmanov. Na Prelu mladeži goste je zabavljao tamburaški sastav «Ruže» iz Subotice i DJ Krešo, a za uspješnu organizaciju zaslužno je osoblje restorana «Dukat» na čelu s Andrijom Bašićem Palkovićem.


 


Pogledajte foto galeriju