HNV - Hrvatsko nacionalno vijeće republike Srbije  
   HRVATSKO NACIONALNO VIJEĆE U REPUBLICI SRBIJI 20. kolovoz 2019. godine    


Broj posjeta: 802951


Arhiva aktualnosti   

Aktualnosti za mjesec kolovoz   

| 23.08.2016.
Održana skupština HAŠK Zrinjski
 
Održana skupština HAŠK ZrinjskiČlanovi Šahovskog kluba i udruge HAŠK «Zrinjski» iz Subotice održali su u subotu godišnju skupštinu na kojoj je predočen dosadašnji rad, postignuća i uspjesi. Prihvaćeno je financijsko izviješće, iznijeti planovi za predstojeće razdoblje, a uručena su i priznanja počasnim članovima udruge.

Iz godine u godinu Udruga i šahovski klub Zrinjski iz Subotice osnažuje svoju ulogu u tkivu hrvatskoga nacionalnog korpusa, usprkos ostvarivanju planova uz veoma malo novčanih sredstava. Sukladno potencijalima, stupa se naprijed, ističe Marinko Miković, predsjednik udruge i Šahovskog kluba HAŠK «Zrinjski»

Radno ozračje i sloga među članovima pridonose rezultatima, ali više i bolje stupnjeve kao i svuda, priječi nedostatak novca. Ipak, četrdeset članova Udruge i šahovskog kluba ponosno je na vlastite uspjehe.

Sukladno očekivanim sredstvima, HAŠK se priprema ugostiti šahovske klubove iz Donjeg Miholjca, Valpova i Donjih Andrijevaca, a sami planiraju gostovati u Mostaru kod tamošnje udruge «Zrinjski».

Kako bi potaknuo i pomogao rad ove hrvatske udruge, Demokratski savez Hrvata u Vojvodini darivao je jedno računalo, što će omogućiti lakšu komunikaciju i bolje planiranje aktivnosti.


 


Pogledajte foto galeriju