HNV - Hrvatsko nacionalno vijeće republike Srbije  
   HRVATSKO NACIONALNO VIJEĆE U REPUBLICI SRBIJI 20. veljača 2019. godine    


Broj posjeta: 727174


Arhiva aktualnosti   

Aktualnosti za mjesec siječanj   

| 23.01.2018.
Sastanak članova Aktiva odgojitelja u HNV-u
 
Sastanak članova Aktiva odgojitelja u HNV-u U prostorijama Hrvatskog nacionalnog vijeća je 23. siječnja održan Aktiv odgojitelja PU «Naša radost» koji odgojno-obrazovni rad izvode na hrvatskom jeziku. Aktiv su sazvale Margareta Uršali i Dajana Šimić, članice Odbora za obrazovanje Hrvatskog nacionalnog vijeća (HNV)

Za predsjednicu Aktiva odgajatelja izabrana je Marina Ivanković Radaković, a tema sastanka pored upoznavanja s pravnom regulativom koja regulira rad u odgojno-obrazovnim ustanovama bila je i izrada didaktičkog materijala za pripremni predškolski program na hrvatskom jeziku.

Formirana je radna skupina od 10 odgojitelja, grafička urednica i ilustratorica bit će Adrijana Vukmanov Šimokov, a lektorica Mirjana Crnković. Podijeljeni su zadaci i dogovoreni okvirni rokovi za rad. Koordinatorica aktivnosti na izradi didaktičkog materijala je odgojiteljica Marina Piuković.

Sljedeći sastanak je zakazan za konac veljače kada će postojati i prvi uraci radnih skupina za Matematiku, Svijet oko nas, Grafomotoriku i Hrvatski jezik. (HNV)


 


Pogledajte foto galeriju