HNV - Hrvatsko nacionalno vijeće republike Srbije  
   HRVATSKO NACIONALNO VIJEĆE U REPUBLICI SRBIJI 20. veljača 2019. godine    


Broj posjeta: 727174


Arhiva aktualnosti   

Aktualnosti za mjesec travanj   

| 16.04.2018.
Priopćenje o Okruglom stolu o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nacionalnim vijećima nacionalnih manjina zakazanom za 16.4.2018. u Petrovaradinu
 
Priopćenje o Okruglom stolu o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nacionalnim vijećima nacionalnih manjina zakazanom za 16.4.2018. u PetrovaradinuU pogledu organiziranja Okruglog stola o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nacionalnim vijećima nacionalnih manjina, koji planiran održati se u Petrovaradinu 16.4.2018. s početkom u 18 sati, predsjednik HNV-a dr. Slaven bačić ističe kako Hrvatsko nacionalno vijeće ni na koji način ne sudjeluje u organiziranju navedenog okruglog stola i da ovaj događaj predstavlja osobnu inicijativu zainteresiranih pojedinaca.

Naime, Hrvatsko nacionalno vijeće je na svojoj redovitoj sjednici održanoj 12.4.2018. velikom većinom glasova donijelo Odluku o prijedlozima Hrvatskog nacionalnog vijeća za izmjene teksta Nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nacionalnim vijećima nacionalnih manjina, zaključuje se u priopćenju koje potpisuje predsjednik Vijeća dr. sc. Slaven Bačić. (HNV)


 


Pogledajte foto galeriju