HNV - Hrvatsko nacionalno vijeće republike Srbije  
   HRVATSKO NACIONALNO VIJEĆE U REPUBLICI SRBIJI 21. svibanj 2019. godine    


Broj posjeta: 765104


Arhiva aktualnosti   

Aktualnosti za mjesec listopad   

| 02.10.2018.
Seminar Nove tehnologije u radu s djecom i mladim
 
Seminar Nove tehnologije u radu s djecom i mladim Seminar pod nazivom Nove tehnologije u radu s djecom i mladima bit će održan u subotu, 6. listopada u Osnovnoj školi «Sveti Sava» u Subotici, s početkom u 8 sati.

Hrvatsko nacionalno vijeće (HNV) dobilo je rješenje kojim se odobrava ovaj oblik stručnog usavršavanja i zahvaljujući tome profesori, odgajatelji i učitelji koji budu pohađali ovaj seminar će također biti akreditirani, u ovom slučaju seminar nosi jedan bod za stručno usavršavanje

Seminar će biti održan u učionici koja je posebno opremljena i temelji se na upotrebi informacijsko-komunikacijskih tehnologija koje se koriste ili se mogu koristiti u nastavnom procesu (IKT).

«U radu će sudjelovati kolege iz hrvatske koji imaju ogromno iskustvo upravo u ovakvoj vrsti seminara. Dobro je što će biti ovdje i knjižničari, i to će biti svojevrsni poticaj za uključivanje u taj suvremeni svijet. Naši nastavnici već se uključuju u korištenje modernih tehnologija što je na prethodnom seminaru prikazano putem primjera dobre prakse

Stručno usavršavanje nastavlja se u gradu Zagrebu u suradnji s Crvenim križom u 10. ili 11. mjesecu kada će biti organizirano na Sljemenu stručni skup za odgajatelje, nastavnike i profesore.


 


Pogledajte foto galeriju